Shipping to Netherlands
FAQ FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

VERZENDEN & RETOURNEREN

Wij leveren aan de volgende landen: Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Luxemburg, Kroatië, Finland, Frankrijk, Monaco, Slowakije, Slovenië, Zweden, Bulgarije, Estland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Portugal, Roemenië, Spanje en Hongarije.
De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 4,90. Verzending is gratis vanaf € 100. We hebben regelmatig dagen zonder verzendkosten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de acties. 
Ja, je kunt de bestelde artikelen binnen twee weken naar ons terugsturen. Gebruik voor het retourneren alleen het bijgevoegde retourformulier en het bijgevoegde pakketlabel. 
Nee, het retourneren is voor jou gratis. Gebruik wel het bijgevoegde retourformulier en verzendlabel. Mocht je geen retourformulier bij de hand hebben, kun je een nieuw formulier krijgen op service@drykorn.com of op 0800-522 3510 onder vermelding van het bestelnummer.
Je hebt de mogelijkheid om bestelde artikelen om te ruilen voor een andere maat. Vul hiervoor de gewenste maat op het retourformulier in. Na ontvangst van je retourzending word je per e-mail geïnformeerd of het gewenste artikel beschikbaar is en of omruilen mogelijk is. Neem bij vragen over het omruilen contact op met ons Service Center service@drykorn.com of bel 0800-522 3510.
Zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten, krijg je een verzendbevestiging. In de verzendbevestiging vind je een volgnummer waarmee je de zending kunt volgen.
In principe verzenden we bestellingen binnen Nederland met DHL Express.
Je kunt een nieuw formulier aanvragen op service@drykorn.com of 0800-522 3510 onder vermelding van het bestelnummer.
Ja, tijdens het aankoopproces kun je een afwijkend afleveradres opgeven.

ALGEMEEN & BETALING

We proberen het artikel zo snel mogelijk na te leveren.
Ja, als je een klantaccount hebt, kun je de actuele status van je bestelling controleren. Je ontvangt met de verzendbevestiging een volgnummer waarmee je de zending kunt volgen. 
Onder 'mijn account' heb je de mogelijkheid om op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Zodra je jouw e-mailadres hebt ingevoerd, ontvang je een e-mail en kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. 
Klik onderaan de nieuwsbrief op de link "In the event you no longer wish to recive the newsletter click here". Je wordt dan automatisch afgemeld voor de nieuwsbrief. 
Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
Paypal 
Creditcard
iDeal
Klarna: rekening
Amazon Pay
Directe overschrijving
Apple Pay
Tijdens het betalingsproces is het mogelijk om je vouchercode in te voeren. 
Zodra de retourzending is geaccepteerd, krijg je het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode waarmee je de bestelling hebt geplaatst.